Putkityöt ammattitaidolla Nakkilasta käsin

Kysy tarjous

Ovatko talosi tai yrityksesi putket jo 30 vuotta vanhat? Vuotaako hana? Jos vastasit kyllä, on aika kutsua putkimies paikalle. Perheyritys, Ahokannas Oy, tarjoaa täyden palvelun LV-asennukset ja putkityöt Nakkilasta käsin Satakunnan alueen yrityksille ja asukkaille. Monipuoliset palvelumme kattavat lähes kaikki LV-työt ilmastointia lukuun ottamatta. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kotisi LV-tarpeet läpi. Tutustu palveluihimme, ja pyydä tarjous, kun tarvitset ammattitaitoista putkimiestä.

Palvelut yksityisille

Satakunnan alueen asukkaat pääsevät hyötymään LV-palveluistamme yhdellä viestillä tai puhelinsoitolla. Teemme töitä omakotitaloissa, rivitaloissa, kerrostaloissa ja muissa kiinteistöissä yhtä tehokkaasti. Komposiittiputkien asennukset, LV-huolto ja -korjaus sekä monet muut putkityöt hoituvat meiltä käden käänteessä. 


Palvelemme Satakunnan yksityisasiakkaita ystävällisellä ja henkilökohtaisella otteella. Kutsu meidät avuksi kaikissa vesijärjestelmään liittyvissä ongelmissa. Sovitaan yhdessä kustannustehokas kokonaispalvelu tilanteesi mukaan.

Myymme ja asennamme maalämpöpumppuja omakotitaloihin ja kiinteistöihin. Maalämpöpumppu on edullinen ja ympäristöystävällinen tapa lämmittää kotisi koleilla keleillä. Lämmityskustannukset saa pudotettua jopa kolmannekseen laadukkaalla maalämpöpumpulla. 


Avaamme ja huollamme talon tai muun kiinteistön viemärit ammattitaidolla ja ilman vahinkoja. Pienissä viemäriongelmissa oma apu on usein paras, mutta suurempien tukosten ja vikojen kanssa on aina kutsuttava ammattilainen paikalle vesivahinkojen välttämiseksi. Teemme alkuun viemärinkuvauksen, jonka avulla saadaan tarkka kuva viemärien tilasta. Ryhdymme tämän jälkeen työhön.

Palvelut yrityksille

Yritystilat tarvitsevat putkitöitä siinä missä kotitaloudetkin. Teemme LV-asennuksia ja putkitöitä Nakkilan ja lähialueiden yrityksille sopimuksen mukaan. Kyseessä voi olla liiketilan käyttövesijärjestelmän huolto tai korjaus, putkisaneeraus, viemäreiden huolto tai jokin muu LV-palvelu. 


Monet yritykset tarvitsevat korkeatasoista käyttövesijärjestelmää toimiakseen. Me Ahokannas Oy:llä tunnemme yritysten tarpeet ja vaatimukset perusteellisesti vuosikymmenien aikana kertyneen kokemuksen ansiosta. Pyydä meidät käymään, kun putket kiukuttelevat, ja sovitaan yhdessä töiden aikataulu. Maalämpöpumppujen asennukset ja viemärien avaukset ovat saatavilla myös yritystiloihin.

LV-tarvikkeiden myymälä

Meiltä voi ostaa LV-tarvikkeita ja oheistuotteita joko osana putkityöpalvelua tai erikseen. Myymälämme monipuolinen valikoima ja laadukkaat tuotteet kattavat kaikki LV-puolen tarpeesi. Saat meiltä uima-allaskemikaalit, muut kemikaalit, putket, liittimet ja jopa täyskokoiset maalämpöpumput, jotka saat meiltä suoraan kotiin asennettuina. 


Hyllyiltämme löytyy tuotteita mm. seuraavilta valmistajilta: Oras, Jäspi, Arimax, Oilon ja Niagara. Käytämme alan johtavien merkkivalmistajien tuotteita laadun takaamiseksi kaikissa asennustöissä. Tervetuloa tutustumaan tuotevalikoimaamme liikkeessämme osoitteessa Hiekkatie 7, Nakkila.